İçeriğe geç
edirne kartvizit tasarım

Edirne Kartvizit Tasarım: Kartvizit işletmelerin tanıtımında olmazsa olmazlardandır. Kartvizitiniz sizi ve şirketinizi temsil ettiğinden etkileyici bir tasarıma sahip olması çok önemlidir.

Kartvizit tasarımlarınızı sizi en iyi yansıtacak şekilde hazırlıyor, baskı sonrasında seçmiş olduğunuz renklerin doğru şekilde kâğıda aktarılması hususunda titizlikle baskı öncesi hazırlık çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz.

Müşterileriniz üzerinde oluşturmak istediğiniz etkiyi modern ve yenilikçi kartvizit tasarımlarımız sayesinde yapabilirsiniz.

Günümüzde en çok tercih edilen kartvizit şekli, sıvama kartvizit dediğimiz 2 kartvizitin birbirine yapıştırılmasıyla oluşturulan kalın kartvizit çeşitleridir. Bu kartvizitlerde ek özellik olarak kabartma lak kullanılmaktadır. Vurgulanmak istenilen bölgelerin kabartma lak ile yükseltilmesi hem görüntü açısından bir odak noktası oluşturmakta hem de dokunulduğunda hissedilen bir kabartma olması açısından dikkat çekmektedir.

Kartvizitlerinizin Baskıya Uygun Olması Önemlidir!

Kartvizitlerinizin tasarımı kadar baskıya uygunluğu da bir o kadar önemlidir. Sizlere tavsiyem kağıda dokunmamış, bilgisayar başından sadece tasarım yapan, tecrübesiz kişilere kartvizit tasarımlarınızı yaptırmayın. Bir tasarımı hazırlarken renklerin kağıt üzerine nasıl düşeceğini bilmek tecrübe gerektiren bir iştir. Gelişen teknoloji sayesinde online eğitimler ve videolardan takip ederek sadece bilgisayar operatörü olarak tanımlanabilecek bir çok şahıs kendisini grafik tasarımcı olarak tanımlamaktadır. Baskı sonrasında pişman olmamak için bu konuda profesyonel hizmet almanız önemlidir.

Edirne Kartvizit Tasarım

Edirne kartvizit tasarımı denilince, yonga tasarım sizlere ayrıcalıklı hizmetleriyle destek sağlamayı amaçlamaktadır. Markanızın büyümesinde, reklam faaliyetlerinizin planlanması ve uygulanması aşamalarında, internet dünyasındaki çeşitli platformlarda sizlere en iyi grafik tasarım ve reklam danışmanlığı desteğini verebiliriz.

Kartvizit Baskı Kalitesi

Kartvizitlerin baskı kalitesi potansiyel müşterilerinizin sizi tercih edip, etmemesi konusunda etkili olabilmektedir. Ciddi ve kurumsal bir kartvizite sahipseniz, bir görüşme sonrası kartvizitinizi bıraktığınızda sıradan bir kartvizite oranla daha iyi bir izlenim sağlamış olursunuz. Unutmayın ki müşteriler dikkatlidir. Sizin kendi kurumsal öğelerinize vermiş olduğunuz önemden iyi ya da kötü çıkarımlar yapabilmektedirler.

Kartvizit vs Sosyal Medya

Bir çok firma ve şahıs kartvizit vermek yerine, kendi sosyal medya platformlarına yönlendirmeler yapmaya çoktan başladı bile. Bence bu davranış mantıklı olmasına karşın geleneksel materyalleri tamamen kaldıracak kadar güçlü değil. Kartvizit verme ve sosyal medyaya yönlendirme işlemi aynı anda yapılması daha etkili olacaktır.

 

+905543540504