İçeriğe geç

Hakkımızda

REKLAM | GRAFİK | WEB

YONGA TASARIM Ajansı

“TÜM TASARIMLARINIZ TEK KALEMDE”

Yonga Tasarım Ajansı

Yonga Tasarım Ajansı; Edirne ve çevresinde yer alan tüm işletmelere ve web sitesi sahiplerine reklam, grafik ve web alanında çözümler sunan kreatif bir firmadır.  Web sitenizi arama motorlarında en üst sıralarda görmek, rakiplerinizi geride bırakmak ve gelirlerinizi arttırmak için profesyonel çalışmalarımızla tanışabilirsiniz. Yonga Tasarım 10 yılı aşkın bir tecrübeyle sizlere fiziksel ve dijital alanlarda hizmet vermektedir.  Hem tasarım hem üretim hem de montaj konusunda sizlere etkili çözümler sunuyoruz.

Yonga Tasarım Ajansı Hizmetleri

Yonga Tasarım ajansı sizlere reklam, grafik ve web başlıkları altında hizmet vermektedir. Ajansımızda reklam tabelalarından SEO çalışmalarına, bayrak dubalardan kurumsal web sitesine kadar geniş bir hizmet ağı bulabilirsiniz. İşte size hizmet verdiğimiz alanlar;

Reklam Hizmeti

Firmanızı tanıtabilmek, hedef kitlenize ulaşabilmek ve marka bilinirliğinizi arttırmak için reklam yatırımlarınıza önem vermelisiniz. Sizlere hem geleneksel reklam yöntemleri hem de dijital reklam çalışmaları konusunda çözümler sunuyoruz.  Böylece hem fiziksel hem de internet ortamında varlık göstermenize olanak tanıyoruz.   Reklam ve tabela çalışmalarınızın tasarımı, üretimi ve montajı konusunda sizlere destek oluyoruz. Şimdi reklam hizmetlerimizden bahsedelim;

  • Açık Hava Reklamcılığı: Hem dijital hem de baskılı açık hava reklamcılığı çalışmaları yürütüyoruz. AVM girişi, büyük ekran, reklam tabelaları, meydanlarda kullanılan kiosklar gibi birçok dijital reklam çalışmalarımız hakkında bilgi alabilirsiniz. Duvar reklamı, billboard, raket, elektrik direği, durak reklamları gibi baskılı reklamlarınızın hem tasarımı hem de üretimi konusunda sizlere destek oluyoruz.
  • Tabela: Firmanızın kurumsal kimliğini yansıtan, firmanızı tanıtan ve dikkat çeken tabela tasarımları oluşturuyoruz.  Her ölçüde tabela reklamlarının matbaa ve baskı çalışmalarını dayanıklı malzemelerle yürütüyoruz. Tabelaların tasarımı, üretimi ve montajı konusunda ekiplerimizden destek alabilirsiniz.
  • Yönlendirme Tabelaları: Ortak kullanım alanlarında, kamu kurumlarında, caddelerde, alışveriş merkezlerinde ve daha birçok alanda yaşam alanlarınızı düzenlemek ve yönlendirme işlevini yerine getirmek için yönlendirme tabelalarımıza başvurabilirsiniz.
  • İsimlikler: Kişiye ve kuruma özel isimlik tasarımı ve üretimi konusunda bizlerden yardım alabilirsiniz. Toplu siparişlerinizi de yerine getirebiliyoruz. Estetik ve şık isimlik tasarımları için ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.
  • Araç Giydirme: Reklam çalışmalarınızın daha etkili olabilmesi açısından araç giydirme hizmetimizden de faydalanabilirsiniz. Kaliteli malzemelerle gerçekleştirilen araç giydirme çalışmalarımız dayanıklı, esnek ve tutucu şekilde gerçekleştirilmektedir.
  • Dış Mekan Promosyon Ürünleri: İş yerlerinizin önünde, mağazalarda, şirketlerde, plajlarda, fuar alanlarında ve daha birçok yerde reklamınızı yapacak yelken bayrak olarak da anılan bayrak duba hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Şık ve dış etmenlere karşı dayanıklı bayrak dubalarımızı satın alabilirsiniz. Ayrıca dış mekanlarda menü tahtası gibi özel promosyon ürünlerimizi de tercih edebilirsiniz.
  • İç Mekan Dekoratif Folyo: İç mekanlarınızda dayanıklı, sağlığa zararsız su bazlı boyayla dekoratif folyo çalışmalarımızdan faydalanabilirsiniz. Cam vitrin, duvar ve daha birçok iç mekanda dijital baskı çalışmalarıyla dekoratif amaçlı iç mekan folyoları gerçekleştiriyoruz.

Grafik Hizmeti

Grafik çalışmalarımızla hem dijital hem de matbaa çalışmalarınızda sizlere destek oluyoruz. Kurumsal kimlik kazanmanız için gerekli tüm çalışmaları profesyonel ekiplerimizle yürütüyoruz.  Grafik çalışmalarımızdan bahsedelim;

  • Kurumsal Kimlik: Markanızın kalitesini, felsefesini ve hizmet anlayışını bir bütün halinde görselleştirerek kartvizit tasarımı, logo tasarımı gibi birçok konuda sizlere destek oluyoruz. Kurumsal kimliğinizi ortaya koymak için bize ulaşın.
  • Logo Tasarımı:Markanıza, firma renklerinize, sektörünüze ve ürünlerinize uygun bir logo tasarımı ile kurumsal kimlik oluşturmanızda sizlere destek oluyoruz. Size değer katacak logo tasarım çalışmaları için bize başvurabilirsiniz.
  • Sosyal Medya Post Tasarımı:Sosyal medya uygulamalarında rakiplerinizin önüne geçmek, müşteri etkileşimini sağlamak ve marka bilinirliğini arttırmak için sosyal medya postlarınızı tasarlıyoruz. Markanıza, kurumsal kimliğinize, hedef kitlenize, amaçlarınıza ve sosyal medya kanalının yapısına uygun post tasarımları sosyal medya danışmanlarımız eşliğinde gerçekleştirilmektedir.
  • Promosyon Ürünleri: Anahtarlık, bardak altlığı, ajanda, kalem ve daha birçok promosyon ürününün tasarımı ve üretimi konusunda bize başvurabilirsiniz. Dayanıklı, kurumsal kimliğinize uygun promosyon ürünleri için sizleri bekliyoruz.
  • Matbaa Ürünleri Tasarımı: Kartvizit, el ilanı, dergi, kitap, menü, davetiye, ambalaj gibi bir çok matbaa ürününün tasarımını gerçekleştiriyoruz.

Web Tasarım Hizmeti

Web sitenizin oluşturulması, arama motorları ve sektörünüze uygun hale getirilmesi, kullanıcı odaklı tasarlanması gibi konularda sizlere birçok çözüm sunuyoruz. Sizlere özellikle arama motoru optimizasyonu (SEO) çalışmalarında destek oluyoruz.  Local SEO çalışmalarımızla web sitenizi sizin için oluşturuyor ve arama motorlarında üst sıralarda olmasını sağlıyoruz. Web tasarım hizmetlerimiz;

  • Yeni Nesil Kurumsal Web Sitesi Tasarımı: Web sitelerinizi profesyonel grafik tasarım çalışmalarıyla destekleyerek kurumsal web siteleri tasarlıyoruz. Kullanıcı odaklı web sitesi tasarımı için webmaster uzmanlarımızdan destek alabilirsiniz.
  • SEO Uyumlu Web Sitesi Tasarımı: Yaptığımız tüm web sitesi tasarımları arama motorlarının yapısına uygun şekilde gerçekleştirilmektedir. Web sitenizi arama motorlarında üst sıralara çıkacak şekilde tasarlıyoruz. Site hızı ve site haritası gibi tüm detayları dikkate alarak profesyonel web tasarım çözümleri sunuyoruz. Ayrıca Google My  Business kaydı, Google Haritalar kaydı gibi çalışmalarla da işlemlerimizi destekliyoruz.
  • Site içi SEO: Web tasarım çalışmalarımızda site içi SEO çalışmalarınızı profesyonel SEO uzmanlarımızla yürütüyoruz. Ayrıca 1 anahtar kelime için SEO çalışmalarımızı da sizlere ücretsiz olarak sunuyoruz. Bölgesel ve global optimizasyon çalışmalarımızla çevrenizdeki insanlara kolayca ulaşarak rakiplerinizin önüne geçmenizi sağlıyoruz.

Dilerseniz Sadece Tasarım Çözümleriyle de Yanınızdayız

Yonga Tasarım olarak tasarım, üretim ve montaj konusunda sizlere hizmet veriyoruz. Yani bir projede tasarım, montaj ve üretim için başka firmalara gitme derdinden sizleri kurtarıyoruz. Firmamızdan sadece tasarım hizmeti de alabilirsiniz.  Bizlerden tasarım hizmeti alarak kendi matbaacınız ve tabelacınızla da üretim ve montaj konusunda çalışabilirsiniz.  Tüm hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

 

+905543540504