İçeriğe geç
kutu harf tabela tasarımı-

Kutu harf günümüzde tabela tasarımlarında en çok tercih edilen ürün çeşidi haline gelmiştir. İşletmenizin dışarıdan görünüşü, işletmenizin yaşam döngüsünü doğrudan etkilemektedir. Şık ve modern bir kutu harf tabelanızın varlığı, sizi sektörünüzde rakiplerinize oranla bir adım öne taşıyacaktır.

Gelişen teknoloji ile üç boyutlu görünümlerin öne çıktığı günümüzde tabelaların da üç boyutlu harflerle oluşturulması ve gelişmiş LED teknolojisi ile donatılması reklam sektörünün firmalara kazandırmış olduğu avantajlardan biridir.

Biz ise size kutu harf tabelanızı yaptırmadan önce gece ve gündüz olmaz üzere, üretime uygun gerçek renkler ile düzenlenmiş tasarımlarımız ile önceden görme ve karar verme olanağı sağlıyoruz.

İşletmenizin cephesini fotoğraflayıp, üç boyutlu olarak kutu harf tabela tasarımınızı gerçek renk ve ölçülerde uyguluyoruz. Oluşturduğumuz tasarım çalışmalarını ister kağıt üzerinde renkli dijital baskı olarak isterseniz de dijital ortamda sizlerle paylaşıyoruz.

Kutu harf tabela tasarımızın taslağı üzerinde sizlerle fikir alışverişi yaparak, oluşturduğumuz örnek modeller üzerinden dilerseniz revizeler yaparak ilerleyebiliyoruz.

Kutu tabela tasarımlarınızı hazırlarken, sizlerin beyan ve fikirleri ile sektörünüzün gerektirdiği uygun renk, ölçü ve trendleri de dikkate alarak, malzeme bilgimiz ve üç boyutlu tasarımlarımız ile harmanlıyor, işletmenize en uygun fikir ve tasarımları meydana getiriyoruz.

Kutu Harf Tabela

Kutu harf tabelanız işletmenizi ziyaret eden müşterilerinize kurum kimliğinizi yansıtmakla birlikte, işletmenizin kurumsal bir görüntü kazanmasını sağlar.

İşletmenizin logosu ve ismi başta olmak üzere, kutu harf tabelanızda bulunmasını istediğiniz içeriği ve tabelanızın takılacağı cephenin fotoğrafını bize gönderirseniz hızlıca bir ön çalışma hazırlayabilir, sizin için en uygun fikirleri üretmeye başlayabiliriz.

Kurum kimliğinize uygun tasarlayacağımız kutu harf tabelanızın yanı sıra, dilerseniz işletme girişinizin kolon giydirme tasarımını da hazırlayarak uyumlu bir dış cephe tasarımı da hazırlayabiliriz. Tabelanızda kullanacağınızın malzemeleri size doğru şekilde önererek, daha sonradan iç mekanda kullanılacak materyallerle de uyumlu olmasını birlikte planlayabiliriz.

Her malzeme de olduğu gibi kutu harf tabela da sektöre göre çeşitlilikler vardır. Bu konuda da işletmenizin sektörüne göre sizin için en doğru malzemeyi planlayıp sizlere öneriyoruz.

Memnuniyet garantili tasarımlarımız için siz de teklif almak istiyorsanız, whatsapp üzerinden ve ya iletişim bölümümüzden hızlıca iletişime geçebilirsiniz.

 

 

+905543540504