İçeriğe geç
folyo one way vision reklam logo cam yazısı edirne

Cam Yazısı

 

CamYazısı Çeşitleri Nelerdir?

Camyazısı çeşitlerini; folyo baskı cam yazısı, folyo baskes camyazısı, folyo kesim camyazısı, kumlama camyazısı ve one way vision olarak sayabiliriz.

Folyo Baskı Cam Yazısı

Folyo baskı camyazısı işletmenize dair bilgilerin ve görsellerin bulunabileceği işletmenizin görünümüne katkı sağlayan ve bir reklam panosu olarak da düşünebileceğimiz çalışmalardır.

Tasarımı hazırlanırken cephenizle oluşacak renk uyumuna özen gösterilmelidir. Karmaşık ve çok fazla görselden oluşan çalışmalardan kaçınılmalıdır.

İşletmenize folyo baskı camyazısı uygulatacaksanız bilmeniz gereken ilk şey malzemenin uygulandığı alanlardan artık dışarıyı göremeyeceksiniz. Bunu göz önünde bulundurarak kör noktalarda kalan camları tamamen, dışarıyı görmeniz gereken camlarda ise yarım bir çalışma yaptırabilirsiniz.

 

Folyo Baskes CamYazısı

Folyo baskes cam yazısı size şiddetle önereceğimiz bir cam yazısı çeşididir. İstediğiniz renklerde ve formlardaki görsellerin belirlenmiş şekilde kesilerek oluşturulur.

 

Folyo Kesim CamYazısı

Orijinal renklerdeki folyo malzeme istenilen yazı ve formlardan kesilerek bir veya daha fazla rengin kombinasyonuyla uygulanabilir. Dayanıklılık açısından en uzun süre dayanabilen cam yazısı folyo çeşididir, aynı zaman da orijinal renkler kullanıldığından canlı ve net bir görünüm sağlamaktadır. Uygulanması mümkün olan her durumda folyo kesim cam yazıları tercih edilmelidir. Hem renklerin uzun yıllar solmadan canlı kalması hem de firmanın kendine özgü rengini tam anlamıyla yansıtabilmesini sağlanmış olur.

folyo one way vision reklam logo cam yazısı edirne

Kumlama CamYazısı

İşletmenize kurumsal bir görünüm kazandırmanın başlıca yollarından biri de kumlama folyo kullanmaktır. Camlar yarıya kadar ve ya ortalama 60 ile 70 santimetre yükseklikte olacak şekilde kumlama ile kaplanarak, özellikle iç mekanda müşterilerin oturarak servis aldığı işletmelerde müşterilerin daha rahat etmesini sağlamaktadır.

 

One Way Vision CamYazısı

İşletmenizin camlarına görsel çalışmalar uygulamak ve aynı zamanda da camlarınız kaplıyken dışarıyı görmek istiyorsanız one way vision olarak isimlendirdiğimiz malzemeyi tercih etmelisiniz. Belli oranda güneş ışığını da kesebilen bu malzeme güneşin rahatsızlık vermesini de engellemektedir. Avantajlarının yanı sıra bir de dezavantajı vardır. One way vision gündüzleri dışarıdan bakıldığında üzerindeki baskıyı göstermektedir fakat akşamları içeride ışık yaktığınızda içerisinin görülmesini sağlamaktadır.

Camyazısı ile ilgili detaylı bilgi için bize ulaşabilirsiniz.

 

 

 

+905543540504