İçeriğe geç
tasarım

Tüm Tasarımlarınız Tek Kalemde! tasarım

Matbaa ürünleri, açık hava reklamları, sosyal medya mecraları, promosyon ürünleri derken işletmeniz için ilgilenmeniz gereken bir çok alan mevcut. Ancak bunların tamamıyla ilgilenmek için de bulunduğunuz yoğun rekabet dünyasında işleriniz ile ilgilenmek yerine ciddi bir zaman kaybetmeniz anlamı da geliyor.

Yonga Tasarım olarak tek kalemde tüm tasarım ihtiyaçlarınızı karşılıyoruz. Matbaa, tabelacı, ajans gibi birçok farklı nokta arasında zaman kaybetmiyorsunuz.

Tasarım ve baskı uyumsuzluklarını ortadan kaldırıyoruz!

Program operatörlüğü yapan herkesin kendini tasarımcı olarak tanımladığı günümüzde biz üretim detaylarına hakim, malzeme bilgisine sahip kadromuzla, üretimi yapılacak ürünlerinizin sunumlarını hazırlıyor ve tüm detaylara özen göstererek hazırlıklarını gerçekleştiriyoruz.

Hazırlanan tüm tasarımlar yenilikçi ve kurumsal çizgide, sektörünüzün ihtiyaçları göz önünde bulundurularak oluşturulmaktadır. Örnek tasarımlarımızı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Sizin için ne tasarlıyoruz?

Kurumsal kimlik ve logo tasarımı başta olmak üzere, kartvizit, el ilanı, afiş, broşür, dergi, kitap, davetiye, Amerikan servis, menü, tabela, bayrak, araç giydirme, cephe, iç mekan görselleri, etiket, özel gün konseptleri, sosyal medya paylaşımları, web siteniz için görseller vs. tüm kurumsal tasarım ihtiyaçlarınızı karşılıyoruz.

Tüm tasarım çalışmalarınızın tek kalemde hazırlanması, farklı konular için birden fazla firma ile görüşerek kaybedeceğiniz zamanın size kalmasını sağlayacaktır. Sektörünüze uygun ve kurum kimliğinizi doğru yansıtacak tasarımların hazırlanması ve bu hazırlık aşamalarında diğer tasarım ajanslarında bulamayacağınız üretime uygunluğun sizi birkaç adım öne geçireceğinden emin olabilirsiniz.

Herkes tasarım yapar!

Tasarım programlarından herhangi birinde biraz araştırma yaparak sizler de ortaya bir şeyler çıkarabilirsiniz. Ancak üretilebilir olmayan, düşünülmeden hazırlanmış reklam çalışmaları çok büyük hayal kırıklıklarıyla sonuçlanabilmektedir. İşin mutfağına girmeden gerçek bir “tasarım” olarak değerlendirilecek çalışmalar hazırlamak mümkün değildir. Üretim bandındaki malzemeleri tanımak, hangi alanlarda nelerin kullanıldığını bilmek hatta malzemelerin hava koşullarına, ortam şartlarına verebileceği tepkimeleri bilmek çok büyük önem taşır.

İyi bir reklamın ilgi çekici, şaşırtıcı, özgün ve yaratıcı olması gerekir. Bir reklamın akılda kalması için özgünlük şarttır. Reklamın amacı markaya değer katmak, kurumsal itibar kazandırmak ve markanın farkındalığını yaratmaktır. Günümüzde hemen hemen her sektörde reklamın etkisi büyüktür. Sektörlerde rekabet, tamamen reklama dayalı bir hale gelmiştir ve reklam konusunda etkili olmayan firmalar, satışlarda çoğu zaman geride kalır.

Doğru ve piyasayı analiz ederek uygulanan reklamın yararı mutlaka olur. Ancak bazı hususlara dikkat edilmeden yapılan reklamların firmaya zararı bile olabilir…

 

+905543540504