İçeriğe geç
edirne-seo-uzmanı

Edirne Seo Uzmanı

Beklendiği üzere Google yine algoritma güncellemesi yaptı.Google yapılan bu güncellemeleri her ne kadar detaylı bilgilendirmeler yaparak yayınlasa da, her zaman ki belirsizlik yaratmayı seviyor.   

Peki bu güncellemeler ne anlama geliyor?

İçeriğinizin kalitesi, uzmanlığınız, sunumunuz ve üretiminiz gibi bir çok farklı değeri ele alıp, sitenizin sıralamasını belirlerken, kısacası sizinde gelişen teknolojiye ayak uydurup, güncel kalmanızı bekliyor.

İnternet dünyasında var olmanın, google’a ayak uydurması gözardı edilemeyecek bir gerçekliktir.

Edirne Seo Uzmanı

Google’ın yeniliklerine ayak uydurmak şart!

İşte bu noktada tüm değişiklikleri yakından takip edecek, içeriğinizi buna uygun olarak düzenleyip, rakip analizi v.b. işlemleri sizin adınıza gerçekleştirebilecek profesyonel bir desteğe ihtiyaç duyarsınız.

Bizim gerçekleştirmiş olduğumuz, bölgesel ve ulusal çaptaki çalışmaları buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Edirne Seo Uzmanı

Güncel kalmak çok önemli!

Yapacağınız tüm çalışmalarda güncel kalmanız çok önemlidir. Gün geçtikçe google’da bu konuyu öne çıkaracak çalışmalar yapmakta. Özgün ve yaratıcı içerik üreten sitelere önem vermektedir. Kendini tekrar eden yazılar, alıntı yazılar ve yalnızca diğer sitelerden gelen yönlendirme linkleri ile bir yerlere varmaya çalışan siteleri gün geçtikçe ayıklamakta ve hak edenin yükseldiği gerçekçi bir rekabet ortamına doğru adımlar atmaktadır.

Edirne Seo Uzmanı

Emek vermeden bir yere varılamaz!

Kendini seo uzmanı olarak tanıtan bir çok arkadaş bulabilirsiniz piyasada. Ancak dikkatle incelediğinizde, birçoğunun yalnızca trafik pazarladığını hemen anlayabilirsiniz.

Edirne Seo Uzmanı

Aylık şu kadar trafik, günlük bu kadar trafik vs.

Evet trafik sağlamanız önemlidir. Ancak sizin ürün ve hizmetleriniz ile ilgisi olmayan binlerce kişinin sitenizi ziyaret etmesi size hedeflerinize ulaşmanız doğrultusunda yardımcı olmayacaktır. Hatta sizin sektörünüzle alakası olmayan site trafiği sizi yanıltabilir.

 

En önemlisi özgün olmak!

Unutmayın, sizi ve sektörünüzü tanımayan kişiler, sizin için doğru içeriği üretemezler. İyi bir içerik düzenlemesi olmadan da seo çalışması yapmak mümkün değildir. Ancak sizin için trafik satın alabilirler.

Birinciliği kimse garanti edemez!

Eğer biri çıkıp, ben seo uzmanıyım sizi 1.sıraya çıkaracağım diyorsa uzak durmalısınız. Rakip ve sektör analizi yapılmadan hiç kimse bir seo eylem planı çıkaramayacağı gibi, ne kadar sürede yükselebileceğini de hesaplayamaz

Organik Seo Çalışması

Yüksek reklam ücretleri ödemeden, özgün içeriklerle ve teknik alt yapıya önem vererek, organik olarak yapılan seo çalışmaları size kalıcı başarılar sağlayacaktır.

İçerik düzenlemesi, görsellerin doğru kullanılması ve tanımlanması, rakiplerin iyi analiz edilmesi, dikkat edilmesi gereken hususlardır.



+905543540504