İçeriğe geç

Park Yapılmaz Vektörel İndir

Park Yapılmaz Vektörel; Park etmeyiniz levhası; uyarı işareti veya plastik güvenlik levhası olarak da adlandırılmaktadır. Firmaların bulunduğu alanlarda, park yasağının bulunduğu bölgelerde, park etmenin yasak olduğunu bildirir. Yaya ve sürücüleri uyarmak amacı ile tüm mekanlarda kullanılan pratik bir üründür. Özellikle sürücülerin, şubelerin önüne veya çevresine park etmesinin yasak olduğunu bildirir. Bu yüzden, genellikle bu ürün tercih edilmektedir. Reflektörlü yapısı sayesinde akşam ve geceleri yansıma özelliği nedeniyle farkındalık sağlar.

Park Yapılmaz Levhası Siparişi

25x35cm, 35x50cm, 50x70cm ölçülerinde üretilebilen kompozit zeminli park yapılmaz levha siparişi vermek için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Reflektörlü ve reflektörsüz seçenekleri de mevcuttur.

4mm kompozit kullanıldığımız park edilmez levhalarımız, dış mekana uyumlu ve hava şartlarına dayanıklı baskı ile üretilmektedir.  

Ne İçin ve Nerede Kullanılır?

 Firmaların bulunduğu alanlarda, apartman önlerinde, kurumsal bina önlerinde ve çevresinde, araç parkının yasak olduğu alanlarda, araçların, düzensiz ve izinsiz bir şekilde park etmesi sonucu, bir çok tatsız olay ile karşılaşılmaktadır. Bu nedenle düzenli ve güvenli alanların olması isteyen Bir çok kurum ve apartman bu ürünü kullanmaktadır.

Yaya ve sürücüleri uyarmak amacıyla;

Park edilmesinin sakıncalı olduğu ve park yasağının bulunduğu alanlarda

 Şube önlerinde ve çevresinde kullanılmaktadır.

Park etmeyiniz levhası; uyarı işareti veya plastik güvenlik levhası olarak da adlandırılmaktadır. Firmaların bulunduğu alanlarda, park yasağının bulunduğu bölgelerde, park etmenin yasak olduğunu bildirir. Yaya ve sürücüleri uyarmak amacı ile tüm mekanlarda kullanılan pratik bir üründür. Özellikle sürücülerin, şubelerin önüne veya çevresine park etmesinin yasak olduğunu bildirir. Bu yüzden, genellikle bu ürün tercih edilmektedir. Reflektörlü yapısı sayesinde akşam ve geceleri yansıma özelliği nedeniyle farkındalık sağlar.

Park Yapılmaz Vektörel

EDİRNE TABELA MONTAJ AŞAMASI

Tabelanızın montajı esnasında profesyonel bir ekip ve gerekli araç gereçlerin doğru seçilerek kullanılması önemlidir.

Tabelanızın ağırlığı ve uygulanacak yerin yüksekliğine göre vinç ile montaj yapılabilir. Dükkan tabelanızın yeri ve montajı, tasarım aşamasında doğru planlanmış olmalıdır.

Öncelikle tabelanızın taşıyıcı ayakları planlanan yerlere montajlanır. Dükkan tabelanız da bu ayaklar yardımıyla cephenize sabitlenir.

Tabelanız ışıklı ise, trafonuzu uygunluk durumuna göre tabelanızın içine ve ya planlanan yere montajlayıp, enerjinin alınacağı noktaya kadar kablo kanalları yardımıyla kablo çekme işlemi gerçekleştirilir.

Tabela çeşitleri hakkında bilgi almak için bizimle buradan iletişime geçebilirsiniz.

+905543540504