İçeriğe geç
edirne-web-tasarim

Edirne Web Tasarım

Modern ve göz alıcı bir internet sitesine sahip olmanız, potansiyel müşterilerinizi etkilemenin ilk adımıdır.

İnternet dünyasında var olmak, günümüz dünyasında her geçen gün önemini artırmakta. Edirne’de hizmet veren bir işletmeniz varsa ve web siteniz üzerinden de müşterilerinize ürün ve hizmet sunmayı planlıyorsanız, sizlere yardımcı olabiliriz.

Sizin için hazırlayacağımız özgün tasarımlara sahip, her platforma uyumlu bir websitesi ile internet dünyasında ürün ve hizmetlerinizi kolaylıkla tanıtabilirsiniz.

Teknoloji ile böylesine iç içe olduğumuz, alışverişlerimizi internet üzerinden yaptığımız günümüzde, neden siz de hizmetlerinizi tanıtmıyorsunuz?

Edirne’de birçok işletme internet üzerinden yüzlerce hatta binlerce potansiyel müşteriye ulaşıp etkileşime geçiyor.

Biz de farklı birçok sektörde hizmet veren işletmeye web tasarım desteği sağlamaktayız.

Web tasarımını gerçekleştirdiğimiz işletmenin aynı zamanda seo çalışmalarını da (internet arama ayarları) gerçekleştiriyoruz.

Rakiplerinize karşı ön sıralarda çıkmak size çok büyük avantaj sağlar. Hangi kelimelerde müşterilerinizin karşısına çıkmak istiyorsanız, ona uygun olarak bir eylem planı hazırlayıp harekete geçiyoruz ve internet sitenizi, ilk sıralara taşıyoruz. Bu işlemi tamamen özgün olarak, reklam ücreti ödemeden gerçekleştiriyoruz.

Web sitenize ek olarak, Google haritalarda var olmanızı, işletme girişinizin yapılmasını da sağlıyoruz.

Böylece bölgenizde yapılan aramalarda müşterileriniz size rahatlıkla ulaşabiliyor. Telefonla iletişime geçebiliyor ve ya yol tarifi alıp, işletmenize gelebiliyor.

Sizler de anlık olarak tüm raporlamalarınızı görebiliyorsunuz.

İşletmenizi kaç kişi gördü, kaç kişi telefonla aradı, kaç kişi yol tarifi istedi vs.

Erişilebilir olmak çok önemli!

Bir ihtiyaç oluşup, konuyla ilgili arama yapıldığında çözüm noktası biziz diyebilmelisiniz.

Ama tabi ki bunu yapabilmek için etkileyici bir websitesine sahip olmanız gerekiyor.

Tüm bu konularda sizlere yardımcı olabilir. Dilerseniz Neler Yaptık? Bölümümüzden bitirmiş olduğumuz projeleri inceleyebilirsiniz. Bizimle iletişime geçerek detaylı bilgi de talep edebilirsiniz.

Edirne Web Tasarım

Ücretsiz ön araştırma

Talep etmeniz halinde sizin için nasıl bir internet sitenize sahip olmanız gerektiği hakkında ücretsiz bir ön araştırma yaparak, raporlama yapabiliriz.

Tasarım Desteği

Profesyonel grafik tasarımcılarımız ile sizlere kurumsal çalışmalarınız ile ilgili de yardımcı olabiliriz. İnternet sitenizde kullanacağınız görsellerin ölçeklendirilmesi, kompozisyon oluşturulması, farklı formatlara çevirilmesi gibi konularda tasarım desteğimiz ile yanınızdayız.

+905543540504